Hanggashaard geplaatst in Zierikzee

Ons montageteam heeft onlangs een prachtige hanggashaard geplaatst in Zierikzee, de Dru ‘Diablo Next’. Dit model heeft een eigentijdse uitstraling in de kleur alu-metallic. Tevens is dit type ook in zwart leverbaar.

Een driezijdige gashaard dus een prachtig zicht op het vlammenspel vanuit diverse hoeken te bewonderen! Het model wordt opgehangen dus neemt verder geen vloerruimte in beslag. Deze gashaard heeft een vermogen van slechts 3,8 kW en kan zodoende in bijna iedere woonruimte worden geplaatst. Het wordt geleverd inclusief een afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie.

Dominicus biedt iedere klant de mogelijkheid een service-en onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Dit bedraagt € 85,00 per jaar. Dominicus BV is lid van Het Sfeerverwarmingsgilde, een onafhankelijke branchevereniging die er op toeziet dat alles veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd.

Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden verricht:

  • Schoonmaken van de ruiten
  • Vervangen van de batterijen
  • Controleren en reinigen van de brander en waakvlam, kooltjes of houtstammen
  • Visuele inspectie van het toestel, de gas-en elektra-aansluitingen, de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal en de voorzieningen voor de toevoer van de verbrandingslucht
  • De gasdruk nameten: zijn er geen gaslekken!
  • Eventueel repareren of vervangen van onderdelen. Indien dit voor de veiligheid of een goed functioneren wenselijk is (kosten hiervan niet inbegrepen)