Peter-DominicusMijn naam is Peter Dominicus en ik ben 39 jaar oud. Na mijn opleiding tot natuursteenbewerker (gevolgd in België) en enkele stages ben ik in 1998 in dienst gekomen. Ik werk met veel passie binnen ons familiebedrijf. Dominicus BV is in 1975 opgericht door mijn vader Maarten en zijn broer Adri. Inmiddels sta ik als tweede generatie samen met broer Niels en neef Leonard met trots aan het roer!

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest binnen de afdeling gedenktekens werk ik nu als Facilitair coördinator. Ik ben verantwoordelijk voor een deel van de inkoop, investeringen, beheer,onderhoud, Arbo & veiligheid en productontwikkeling binnen onze organisatie. Tevens bied ik ondersteuning binnen de afdeling Operatie en Verkoop.
Als ik niet werk ben dan ben ik thuis te vinden, bij mijn vrouw Melanie en onze 2 kinderen Onyx van 5 jaar en Asya van 2 jaar. In mijn vrije tijd knutsel ik graag met mijn zoontje, we zagen o.a. hout voor de openhaard etc. Verder sleutel ik met veel plezier aan mijn oude auto ‘’NSU 1200 TT uit 1971’’.
Ook ben ik lid van JM midden Zeeland (www.jongmanagement.nl) en lid van de JOA (www.j-o-a.nl), een jonge club ondernemers in de natuursteenbranche. Het is altijd erg intressant en leerzaam om te zien hoe er binnen andere bedrijven wordt gewerkt en erg leuk om mensen te leren kennen!
p.dominicus@dominicus.nl