Dominicus Dordrecht en RotterdamDominicus-Gedenktekens-Zuid-Holland

Onze twee vestigingen in Zuid-Holland zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Eventueel op zaterdag op afspraak.

Gedenktekens Rotterdam

Deze vestiging ligt zeer centraal op loopafstand van ‘de kubuswoningen’ en de Erasmusbrug . Onze gespecialiseerde verkoopadviseur in Rotterdam is de heer Teun van der Spuij. Hij ontvangt de klanten uit de hele regio zoals Vlaardingen, Schiedam, Capelle a/d IJssel , Gouda, Zoetermeer etc.

Gedenktekens Dordrecht

Onze tweede locatie in Zuid-Holland bevindt zich in Dordrecht vlakbij de A16. Onze vakbekwame adviseurs Claudia Standaar en Bianca Dirkx ontvangen onze klanten in een nette showroom met voldoende voorbeelden van gedenktekens. Met een groot aantal uitvaartondernemers uit de directe omgeving werken wij al jarenlang samen. De inwoners uit de omliggende dorpen en steden zoals Zwijndrecht, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Sliedrecht weten ons al prima te vinden!

Dominicus-Rotterdam Dominicus-Dordrecht

Gedenktekens en urnen

Vanwege onze jarenlange ervaring in de verkoop van gedenktekens en urnen kunnen we onze klanten optimaal voorzien van de juiste informatie betreffende gemeente vergunningen, soorten natuursteen, belettering, opmaak etc. Over de technische aspecten betreffende materiaaldikte, kwaliteit, duurzaamheid en onderhoud bieden wij u tevens de juiste informatie en vakkennis. Het uitzoeken van een gedenksteen vergt de nodige zorg en aandacht. Het is een laatste eer aan uw dierbare. Het is voor velen een onbekend proces. Onze adviseur biedt steun en advies in dit emotionele proces. De klant kan ideeën opdoen in de showroom. Hier staan diverse gedenktekens geproduceerd uit diverse soorten natuursteen. Wij staan ook open voor uw eigen inbreng/tekening/foto van uw dierbare etc. Aan de hand van uw herinneringen , ideeën en suggesties maken wij een passend en persoonlijk ontwerp. U kunt zich ook eerst oriënteren op onze site. Bij iedere foto staat een nummer. U kunt hiernaar refereren in uw aanvraag. Indien u een vrijblijvende offerte wenst of een afspraak wilt maken, kunt u uw gegevens bij ‘contact’ invoeren en verzenden. Wij nemen vervolgens zsm contact met u op!

U kunt bij Dominicus tevens terecht voor:

Tijdelijk gedenkteken
Mini-urn en kaarsje
Onderhoudsabonnement
Naam toevoegen op bestaande steen
Afhalen bestaande gedenksteen

Alblasserdam

Albrandswaard

Alphen aan den Rijn

Barendrecht

Binnenmaas

Bodegraven-Reeuwijk

Brielle

Capelle aan den IJssel

Cromstrijen

Delft

Dordrecht

Giessenlanden

Goeree-Overflakkee

Gorinchem

Gouda

‘s-Gravenhage

Hardinxveld-Giessendam

Hellevoetsluis

Hendrik-Ido-Ambacht

Hillegom

Kaag en Braassem

Katwijk

Korendijk

Krimpen aan den IJssel

Krimpenerwaard

Lansingerland

Leerdam

Leiden

Leiderdorp

Leidschendam-Voorburg

Lisse

Maassluis

Midden-Delfland

Molenwaard

Nieuwkoop

Nissewaard

Noordwijk

Noordwijkerhout

Oegstgeest

Oud-Beijerland

Papendrecht

Pijnacker-Nootdorp

Ridderkerk

Rijswijk

Rotterdam

Schiedam

Strijen

Teylingen

Vlaardingen

Voorschoten

Waddinxveen

Wassenaar

Westland

Westvoorne

Zederik

Zoetermeer

Zoeterwoude

Zuidplas

Zwijndrecht