Service

Dominicus werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten. U kunt dan ook van ons een uitstekende service op de bij ons gekochte producten verwachten.

Service & Garantie
Dominicus levert duizenden verschillende producten met vele verschillende garantievoorwaarden. In principe houdt Dominicus de garantietermijn van de producent aan. Hieronder vindt u een korte opsomming van de algemene, standaard garantietermijnen.
– Sanitairproducten (douchescherm/bad/toilet/wastafel/kranen): over het algemeen 2 jaar maar kan verschillen per fabrikant
– Tegels (vloer & wandtegels): 2 jaar
– Haarden (hout/gas/electrisch): 1 jaar
– Natuursteen (tafels/keukenbladen/wastafels): 2 jaar
– Gedenktekens: 15 jaar

Indien uw product niet meer in de garantietermijn valt, kunnen onze monteurs service verlenen onder de volgende voorwaarden:
– Voorrijkosten, inclusief de eerste 30 minuten arbeid: € 85,-
– arbeidskosten na de eerste 30 minuten, per 30 minuten: € 45,-
– materiaalkosten: klein materiaal op basis van nacalculatie. Voor onderdelen of producten die besteld moeten worden ontvangt u van ons eerst een prijsopgaaf.

Het kan voor komen dat onze servicemonteurs het niet zelf op kunnen lossen en dat de fabrikant ingeschakeld moet worden. In dit geval dient u ook de kosten van de servicemonteur van de fabrikant te betalen.

Wilt u een service-aanvraag doen? Vul dan het Serviceformulier zo compleet mogelijk in. De betreffende afdeling neemt dan contact met u op.