Een lid van het Sfeerverwarmingsgilde geeft u zekerheid van vakmanschapverantwoordelijkheid, en veiligheid

 

Er zijn dagelijks vele mensen op zoek naar een nieuwe gashaard of houthaard. Dominicus plaatst door heel Zeeland jaarlijks 250 nieuwe haarden. Veiligheid is dan een hele belangrijke peiler.

Dominicus heeft zich aangesloten bij de brancheverenging, heeft de benodigde trainingen gevolgd en is vervolgens volledig gecertificeerd.

Vakmanschap

Om de kwaliteit binnen de branche te waarborgen voert SVG steekproefsgewijs controles uit. Hierdoor kan worden gewaarborgd dat ieder SVG-lid kwalitatief goed werk aflevert.

Verantwoordelijkheid

Natuurlijk neemt Dominicus, als SVG-lid, volledige verantwoordelijkheid over de geleverde haard of kachel, evenals de uitgevoerde plaatsing. Daarnaast is het assortiment afgestemd op de SVG eisen en worden er alleen haarden verkocht van geselecteerde fabrikanten, zoals DRU en Kalfire.

Veiligheid

Vakmanschap en verantwoordelijkheid zorgen er beiden voor een verhoogde veiligheid. Na een bezoek aan 1 van de Dominicus showrooms komt een technisch specialist altijd bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Hij beoordeelt de situatie en bekijkt of er aan alle randvoorwaarden voldaan kan worden, om zorgeloos en veilig te kunnen genieten.

 

Offerte aanvragenOfferte aanvragen