Mijn keukenblad is onlangs gemonteerd. Wat moet ik doen voordat ik het in gebruik neem?
Zowel graniet als hardsteen dient u eerst grondig te reinigen met het onderhoudsmiddel wat bij uw blad is geleverd. Vervolgens kunt u het blad beschermen met impregneermiddel. U vindt deze producten in uw onderhoudsset van het werkblad. De producten worden ook verkocht in onze showrooms in Westkapelle en Goes.Indien u een composite blad heeft (bijvoorbeeld van SileStone), dan raden wij u aan het alleen te reinigen met een vochtige doek. Composiet materiaal hoeft niet meer behandeld te worden.

Hoe verwijder ik kalkafzetting of een vetvlek op mijn natuurstenen keukenblad?
Voor natuursteen heeft Dominicus speciale onderhoudsproducten om vlekken mee te verwijderen. Deze zijn te verkrijgen in onze showrooms in Westkapelle en Goes. Practisch alle vlekken kunt u verwijderen. Dit geldt echter niet voor hardsteen. Hardsteen is een materiaal wat makkelijk vlekt. Dit hoort bij deze soort natuursteen en draagt bij aan een geleefde uitstraling.

Hoeveel jaar garantie heb ik op mijn keukenblad?
Dominicus geeft standaard twee jaar garantie op natuurstenen keukenbladen vanaf het moment van plaatsing. Wij bieden u ook de mogelijkheid om deze garantie tot levenslang te verlengen voor slechts €95!