VNB Natuursteen

De Verenigde Natuursteen Bedrijven (Afgekort: VNB Natuursteen) worden overgenomen door Dominicus. De vestigingen in van VNB Natuursteen Dordrecht en VNB Natuursteen Rotterdam worden overgenomen vanuit het failliete bedrijf de Koninklijke Steenklip. Dit heeft Dominicus op 14 augustus 2006 bekend gemaakt.

Overname VNB Natuursteen

Dominicus heeft ervoor gekozen om de meeste van de huidige werknemers, alsmede het onroerend goed, de voorraden, lopende orders en uitstaande vorderingen over te nemen. Ook andere verplichtingen aan bestaande klanten zijn in de deal opgenomen. Dominicus: “Hierdoor wordt de continuïteit voor de klanten en werknemers van VNB Natuursteen zo veel als mogelijk gewaarborgd. Wij vinden het belangrijk dat klanten terecht kunnen op het voor hun vertrouwde adres, met de mensen die ze jaren geleden ook geholpen hebben”.

Emotionele tijd

Voor de medewerkers en klanten van VNB Natuursteen is het de afgelopen weken erg spannend en emotioneel geweest. Dominicus: “Met deze doorstart willen we zo snel mogelijk de rust terug laten keren, zodat klanten weer netjes geholpen kunnen worden. Door het faillissement is er een grote achterstand ontstaan. Deze hopen we zo snel mogelijk weer in te lopen”. VNB Natuursteen zal verder gaan onder de naam VNB Dominicus. Hiermee is een nieuwe weg ingeslagen, die de vestigingen in Dordrecht en Rotterdam weer gezond moeten maken.

Contact opnemen

Bestaande klanten van VNB Natuursteen mogen telefonisch of via deze website contact opnemen:

VNB Dominicus Dordrecht:  078 – 618 28 88

VNB Dominicus Rotterdam: 010 – 270 90 09